lördag 30 juli 2016

Fårskinn säljes

Finnes till salu, två stycken eko-beredda fårskinn från egen täppa.


120 € önskar vi få per styck. Skinnen är ca 105 x 70 cm stora och har 35 mm lång ull. Skinnen går inte att tvätta i maskin.

Skinnen är beredda på ekologiskt vis, vilket innebär att man inte har använt några tungmetaller i beredningsprocessen, vilka annars kan ge allergiska reaktioner. Samtidigt som skinnen är snälla mot människan är de snälla mot miljön.

Först till kvarn gäller. Vid intresse: maila antasdjurgard@outlook.com / skicka facebookmeddelande / ring. Skinnen finns i Larsmo.


2 kommentarer:

  1. Hej! Oj, intressant med eko-beredda skinn! Jag har aldrig ens tänkt på hur skinnen bereds... Fick förra veckan själv tillbaka ett skinn från beredning, såå fint var det! Även om det inte var ekologiskt.. ;) Hoppas allt är bra med er och djuren! h. Anna i Solf (ps. 120 låter rätt billigt egentligen... vet att min mamma säger de tar 190 i boden i Vasa.. i Hfors går skinnen på minst 250!)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jo, tänkte testa ekoberedning för att få se hur det håller jämfört med t.ex. kromberedda. Hittills bara nöjd! Det är något speciellt med egna skinn. :)

      Radera