lördag 26 november 2016

Julmarknad 2016

Ett ynka blogginlägg på hela månaden och 2700 pannor som läst vår blogg ändå, det är vad jag kallar lojala läsare! Förlåt för att vi inte levererat så bra som vi skulle ha kunnat. Hoppas ni är i alla fall lite nöjda med oss ändå.

Idag befann vi oss på julmarknad vid Bjärgas. Det gjorde en massa annat folk också. Först kom det regn och sen kom det snö och när Lumikki hade åkt hem så kom det ingenting. Vädret i det här landet är ju aldrig riktigt bra, antingen snöar det inte alls, för lite eller för mycket eller så regnar det i stället, eller så är det för varmt eller också för kallt... ni fattar. Men vi gjorde det bästa av situationen och klarade av även det här årets lillajulmarknad (tänkte skriva med bravur, men glömde grimskaftet efter mig. Måste hämta det sen. Sixten, nu fick du din revansch.).

Jag testade ullkläderna, alla sorter jag har faktiskt. På huvudet hade jag en stickad mössa i 100 % ull, på händerna hade jag tovade vantar dito och på överkroppen hade jag min islandströja i Alafosslopi, också 100 % ull. Fast det regnade och regnade och snöade och regnade så blev jag aldrig blöt. Våt blev jag, men det rann bort utan att blöta igenom. Det var bara att ruska på sig så skvätte vattnet all världens väg!

Tack ska ni ha alla små ryttare och ponnykliare. Vi kommer till Bjärgas på nytt på första maj.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar