torsdag 1 maj 2014

Bebisnytt

Flaggan i topp!

Jag har publicerat mitt ingenjörsarbete, tryckt upp det, lämnat in papper med ansökan om att bli utdimmitterad och vitsorden borde droppa in i veckan som kommer. Nu är jag snart ingenjör också. Dessutom är det ju första maj idag så vi flaggar för det också.

Det har varit lite skralt med uppdateringen på sistone. Vi har helt enkelt inte hunnit. Jag har försökt fotografera Sindi men det blir bara en suddig svart fläck av henne för hon är en liten duracellkanin som inte kan sitta stilla i särskilt många sekunder åt gången!

Socialiseringen har gått bra hittills. Vi har på allvar börjat släpa med henne överallt var hundar tillåts nu när hon har fått sitt vaccin och blivit lite modigare. Igår tränade vi bilåkning en lite längre snutt för omväxlings skull. Det gick bra. Hon somnar när det tar tillräckligt länge. Idag har vi varit på 1- och 5-årskalas och då fick hon också hänga med. Hon uppförde sig korrekt och snällt.

Igår fick hon ett fårben att tugga på när vi hälsade på hos Elin. Sindi blev salig och bar omkring på sitt älskade ben hela dagen. Till kvällen gömde hon det och så plockade hon fram det i förmiddags när vi var ute på gården.

Lammen lever, äter och bajsar. Jag har inte hunnit ta några bilder men det får duga med en bild som sväris tog idag på lilla A som är så liten så det knappt är någonting. Bara det blir lite varmare så ska Stinas lamm få börja gå ute med de andra.

4 dagar gammal
Nu när skolan är färdig kan vi förhoppningsvis skärpa oss med bloggen och bjuda på flera inlägg. Vi har fått så mycket nya läsare på sistone så vi får nog börja bjuda mera på oss själva. Tack och förlåt!

Tobaksblomma från ifjol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar