tisdag 12 januari 2016

Pinsamheter

Förutom att det är iskallt och att dricksvattnet därför fryser jämt och ständigt går det ganska bra på djurgården för tillfället.

Förutom igår då när matten skulle upp på Ockra. Vi tänkte oss en barbackatur eftersom att det är en bättre sorts bänkvärmare i dessa tider så därför skulle matten hoppa upp från pallen och parkerade därför hästinnan bredvid, men när matten var halvvägs på ryggen och inte längre på pallen... så klev Ockra en halvmeter till sidan sådär näpet och försiktigt. Hon fann detta vara ett fint läge att promenera iväg en liten bit med stackars matten hängande på sidan och störde sig inte ett dugg på att någon slet i hennes hår för att inte dimpa i backen. Amatörigt, amatörigt. Pinsamt var det också, men det var väl ingen som såg (?).

Historien om ögat får vi snart dra streck över för nu har veterinärräkningen äntligen kommit. Det man kom fram till att var fel var svullen konjunktiva och det var både dyrt, tidskrävande och pilligt att komma fram till det. Nu ska vi bara hålla tummarna på att den där rackarns konjunktivan inte kommer på att svälla upp fler gånger.


1 kommentar:

  1. Hehe, känner igen...typ allt, speciellt veterinärräkningarna.
    När ska ni ta er över "Potten" och komma och besöka oss då? Vi har värsta sommaren här, ca 15 minus om dagarna bara och max 1dm snö! Solsemester i Stockholm låter väl härligt;)

    SvaraRadera