måndag 14 mars 2016

Vår i luften

Vi börjar känna av våren på djurgården. Om några veckor väntar vi årets lamm och det är förstås lika spännande som vanligt att få se vad som kommer i år. I höstas betäckte vi åtta tackor, så få se, få se.

Hästarna fäller sin päls i stora sjok och man ser ut därefter också när man varit närgången med dem.

Hönsen luktar apa och vi räknar ner till den sista maj när vi äntligen ska få skicka ut dem i utehagen. I vår kanske vi också skulle få värphöns eftersom att värphönsen vi fick i våras visade sig vara tuppar. Karma's a bitch! Men det är vackra tuppar, även om de värper dåligt..!

Med våren hoppas jag att motivationen också hittar tillbaka. Ockra och jag hade så bra fart på långt in på hösten men så kom dåligt före, förkylningar, mörker, ögoninflammationer, skoterpanik, ryggont, dåligt före igen och här är vi fortfarande, på en amatörig nivå och hittar inte riktigt spåret som leder upp på toppen igen. I vår har det varit svårare än vanligt att komma igen.

Imorgon är det tisdag igen vilket betyder att Kaosbutiken på Kackurvägen 245 är öppen mellan klockan 17 och 20. Där finns ullgarn från Antas djurgård till salu, bland en massa andra fina saker. Självklart kan du också köpa garn direkt av oss.

Nu ska matten fira kväll och ta en välförtjänt paus från allt vad datorer och excelkodning heter. Ha det bra och kom ihåg att ta vara på varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar