onsdag 23 december 2015

Vi kommer igen

Jag vet inte, men jag tror att det mot förmodan är någon sorts julfrid som stilla sänker sig över Antas djurgård. Att matten är totalt slutkörd är också ett faktum: 7 timmar sömn på två dygn är för lite.

Ockras öga är på bättringsvägen och det är bra. Vi vet fortfarande inte vad det är, men det verkar som om det är en superinflammation som drabbat henne. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag lyckades få nejdens förmodligen mest engagerade veterinär på tråden när jag ringde journumret. Ockra får antibiotika fyra gånger om dagen och jag spolar det lika ofta. Jag har blivit rätt bra på att pricka ögat med droppar och salva nu. I måndags och igår hade jag behövt sprutkanna för att träffa. Ingen motgång som inte gör en starkare.

Igår var Mirka från Equi-Hammas här och raspade tänderna på Linett och Lumikki. Linett hade en avslagen vargtand och ganska mycket piggar så det behövdes verkligen en specialist. Min förhoppning är att hon ska gå upp i hull efter den här rumban. Lumikkis tänder var alldeles fina.

Nu tar vi lite "jullov" här och ska bara mata, mocka, städa, rida, kråta och vårda som vi annars också gör.

Hoppas att ni får en god jul, vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar