tisdag 19 april 2016

7 av 8 lika med 13

Nu väntar vi bara på den sista tackan som ska lamma så har vi lamningen anno 2016 överstökad. Imorse fick vi två stycken till, så nu har vi 13 lamm ute i ladan. Enligt lagen om min vanliga tur bryr tackan sig enbart om sin förstfödde, så nu matar jag en lilleplutt till med flaska och mjölkersättning. Det där andra flasklammet verkar vara en bra mjölktjuv för den var inte särskilt hungrig varken imorse eller idag på eftermiddagen och ikväll brydde den sig inte alls om flaskan.


Här ovan syns den tidigare "vita linjen" som numera har utökats med någon enstaka grå nyans som troligen är stulen direkt ur björnligan av fläckarna runt ögonen att döma, samt någon liten svarting. Varmt och mysigt ser det ut att vara. Kan man få en bättre huvudkudde än en riktigt varm och goo vän? Nä. Tror inte det.

Hittills är 7/13 pojkar. Vem som ska tukta dem på betet i sommar är ännu oklart. Känner du dig som om du inte vet vad du ska göra i sommar och letar efter nya och ovanliga utmaningar kunde detta vara jobbet för dig. Besitter du kreativa lösningar på de flesta logiska och ologiska problem som kan uppstå, är du en god löpare och en person som kan hålla nerverna i styr fast allt skiter sig kapitalt? Ring mig isåfall så kan vi snacka jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar