söndag 30 november 2014

Julmarknad

Igår inföll alltså den årliga julmarknaden vid Bjärgas i Larsmo. Vi ställde upp på talko (eftersom att man ringt och frågat för ett bra tag sedan om vi kunde tänka oss att komma).

Sagt och gjort. Klockan 9 packade vi ihop oss, Lumikki, matte, husse och Sindi och begav oss till hembygdsgården. Bjärgas är ett vackert ställe och julmarknaden brukar vara ett mysigt tillfälle. I år fattades snön men vi var ju där istället. Man har aldrig haft så mycket besökare som i år, påstod man.

Lumikki drog vagnen som värsta proffset! Hon hittade inte på några rackartyg alls och gjorde som hon blev tillsagd hela tiden och fick sig två välförtjänta pauser med mellanmål (=hö och vatten). Idag har hon fått vara ledig också, den svarta lilla storfräsaren!

Källa.
Jag passar på att låna en bild från Bjärgas hemsida. Som vanligt har jag varit dålig på att dokumentera det skedda. Skämmas!


I betalning fick vi en dörrkrans. Tacktack, den gör sig fin på vår ytterdörr!

Idag har min mommo och moster varit på julmarknad vid Stundars i Solf. De har sålt produkter som tillverkats av vårt eget garn och produkterna har gått åt som smör i solsken! Det tackar vi också för och hoppas att de ska värma frusna händer och fötter i vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar