lördag 13 september 2014

Premiär

Igår hämtade vi hem Uni och Lumikki. Tack Sussy för att vi fick låna transporten! Allt blev så väldigt mycket lättare tack vare den!

Jag har fortfarande inte stött på något tekniskt underverk och min dator är alltså fortfarande ledsen ifall jag pratar med den om kameran, så det blir telefonbilder idag. Förlåt så mycket.

Så här vackert var det imorse. Vad är en gård utan häst? Och den blir faktiskt ännu bättre med två...
När vi lastade ur transporten hemma på gården så började hästarna med att titta på vattnet och båtarna. De tyckte att "det här kan vi väl nog leva med" och så kastade de sig över höet. Gårdagen gick lugnt till och de fann sig väldigt snabbt på sitt nya ställe.

Idag har de minsann fått vara med om social träning som heter duga när alla förbipasserande har pratat med dem och klappat dem.

Ikväll har vi varit på kvällspromenad hela bunten. Vi gick först längs grusvägen och sedan längs sandvägen och sedan genom skogen och sedan på en annan sandväg och sedan tog vi en annan grusväg hem. Båda hästarna uppförde sig finfint. Till och med fast en bil med släp körde förbi. Godkänt där!

Husse med Uni och Sindi och Vicki med Lumikki.
Sedan tvättade och putsade vi alla selar och tömmar och grejer så snart ska vi testa att köra lite med Lumikki.

Sindi tycker att det är väldigt kuligt med hästapållar. Hon skulle kunna vara i hagen hela dagarna. Hon har nog glömt att hon är en FÅRhund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar