torsdag 1 januari 2015

Det nya året

År 2014 nådde sin ända och 2015 fick sin början. Vädret hatar oss som vanligt så därför får hästarna vila idag. Onödigt att bryta benen så här på nyårsdagen. Helikopter alternativt sparkstötting är passande färdmedel för den som ska vara ute. På hundpromenaden var det så halt så att Sindi halkade omkull. Det är plusgrader och knappt någon snö kvar. Det var i alla fall kul så länge det varade! (Bara vi står ut till söndag så lovar man minusgrader och snö.)

Året som gått har fört med sig mycket på vår gård. Vi antar att det här året kommer att göra det samma. Här är något av det vi minns:


Apassionata i Hartwall Arena, februari.

Myhappiness Good Looking, mars.

Första kullen lamm, april.
Eget ullgarn, året runt!

Hästar, september.

Öppet hus, oktober.

Julmarknad, december.

Härbärge, december.

Funnit det roliga i körning.

Andra kullen lamm, december.
Av bilderna att döma kan vi väl lätt konstatera att år 2014 inte innefattade så mycket annat än djur... Konstigt.

Till våra flitiga bloggläsare riktar vi ett tack. Vi tackar också alla besökare och hoppas att ni haft det trevligt på vår gård. Tack till Larsmo kommun för stödet och Bjärgas hembygdsförening för att vi fick komma på julmarknaden. Tack också till Sussy för transporten under året som gått. Tack även till alla dem som hjälpt oss med djuren och svarat på våra konstiga frågor när vi inte själva kunnat svaret, skott hästarna och hjälpt oss med hö. Utan er hade det inte blivit något av.

Tack och förlåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar